Afdelingen


Binnen de afdelingen van Woonrijk vindt u alle woonstijlen onder één dak!

De afdelingen binnen Woonrijk Langedijk:

Wonenafdeling multimeubel

Op onze afdeling wonen, Multomeubel, We hebben onze showrooms volledig ingericht aan de hand van onze woonstijlen modern, eigentijds, landelijk en klassiek. Zo kunt een u een kijkje nemen in onze showroom met moderne woonstijl.
Hier vindt u alle inspiratie op het gebied van een modern interieur. We hebben banken, dressoirs, salontafels, eettafels, eetkamerstoelen en fauteuils

.

Slapenafdeling droomdomein

Op de 1e verdieping van onze winkel vindt u onze speciale slaapkamerafdeling: DroomDomein.

Hier kunt u onder meer de matrassen en slaapsystemen van Auping, MLine, Droomdomein en Norma uitproberen en advies krijgen over de voorwaarden waaraan een goed matras dient te voldoen.

.

Badkamersafdeling braderie

Hier vindt u een uitgebreid assortiment sanitairproducten en complete badkamers van sanitairspecialist Baderie. Aan de hand van uw wensen laten wij u de mogelijkheden zien. U kunt kiezen voor een complete badkamer, maar ook voor los sanitair. Wij hebben een uitgebreid assortiment douches, baden, kranen, wastafels, toiletten, meubelen en meer. Daarnaast kunt u de sfeer van uw badkamer accentueren met onze fraaie badkameraccessoires.

.

Keukensafdeling superkeukens

Op de begane grond vindt u onze showroom met ruim 50 prachtige keukens van Superkeukens. Onze vakkundige adviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij het ontwerp van uw droomkeuken. Bij Woonrijk begrijpen we dat de functie van een keuken is veranderd. Een keuken van tegenwoordig wordt niet meer alleen gebruikt om in te koken. Het is een leefruimte geworden die gebruikt wordt als een ontmoetingsplek

 

Profijt Meubel
afdeling_profijt
Bij Profijt Meubel vindt u eigentijdse meubelen van topkwaliteit, voor zowel de woon- als eetkamer. Meubelen als kasten, dressoirs, fauteuils, stoelen en banken met een ruime keuze uit diverse materialen, stoffen en leder. Vindt u het moeilijk om de juiste inrichting te kiezen, kom dan naar een van onze winkels voor deskundig advies van ons gediplomeerd personeel. Profijt Meubel biedt u gegarandeerd de beste prijs en volledige garantie voor uw aankoop. Veel van onze meubels zijn direct uit voorraad leverbaar of vallen onder het speciaal voor u samengestelde Snelleverprogramma. Met dit programma heeft u namelijk al binnen 5 weken uw nieuwe zitmeubelen in huis!