5* specialist


5sterren

5* specialist

Baderie Woonrijk aan de Middelmoot 5 in Broek op Langedijk mag sinds kort het kwaliteitslogo 5* specialist voeren. Het logo wordt alleen toegekend aan bedrijven die garant staan voor goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie.

Makkelijker

De hedendaagse consument wordt steeds kritischer. Er zijn steeds meer aanbieders, waardoor de mensen vaak door de bomen het bos niet meer ziet. ‘Dankzij het kwaliteitslogo 5* specialist wordt het voor de consument makkelijker gemaakt. Het logo mag enkel gevoerd worden door bedrijven die vakmanschap, kwaliteit, service, garantie en het geven van een goed advies hoog in het vaandel hebben. Stuk voor stuk zaken die Baderie Woonrijk als vanzelfsprekend beschouwt!’

Selectie

Het kwaliteitslogo 5*specialist wordt toegekend door WonenWonen.nl, dat in de afgelopen 10 jaar is uitgegroeid tot een van de grootste woonportalen van Nederland. WonenWonen.nl heeft per branche een overzicht gemaakt van de allerbeste vakspecialisten van Nederland. Enkel de door WonenWonen.nl geselecteerde bedrijven mogen het kwaliteitslogo 5* specialist voeren.

Lees hier het persbericht

5* specialist