Keukenrenovatie


Is uw keukenapparatuur aan vervanging toe, maar zien uw keukenkasten er nog goed uit? Of zijn juist uw keukenfronten aan vervanging toe? Dan kunt u ook denken aan keukenrenovatie.  Keukenfronten voor uw keuken kunnen ongeacht het merk altijd op maat worden gemaakt.

Met een paar handige en snelle aanpassingen heeft uw keuken een geheel nieuwe ‘look en feel’ en de waarde van uw huis stijgt. Dit tegen aanzienlijk lage kosten en zonder veel overlast zoals breekwerk en meer. De oude leidingen blijven in de meeste gevallen gewoon liggen.

U bepaalt zelf welke onderdelen gerenoveerd worden zoals bijvoorbeeld de keukenfronten, grepen, het werkblad hang- en sluitwerk of apparatuur. Het renoveren van een keuken is ook beter voor het milieu. Bijvoorbeeld door het vervangen van oude inbouwapparaten kan er veel energie worden bespaart. En doordat het merendeel van de keuken overeind blijft geeft een gerenoveerde keuken ook minder afval.

Afspraak voor keukenrenovatie

Wilt u ook dat uw keuken een verrassende metamorfose ondergaat? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij één van onze vestigingen en laat u  adviseren door één van onze adviseurs.

Keukenrenovatie