Landelijk wonen


Landelijk wonen, de romantiek van het platteland bij u in de woonkamer

Uitnodigend en warm, zo zou u uw interieur omschrijven. De zachte kleuren binnen uw interieur zorgen voor een romantische sfeer en met het gebruik van natuurlijke materialen als hout, linnen en katoen probeert u de charmes van het platteland bij u in de woonkamer te brengen. U wilt met uw interieur het ultieme “welkom thuis” gevoel creëren.

Bij Woonrijk begrijpen we dat u wilt weg kunnen dromen in uw eigen interieur. De showroom landelijk wonen vindt u op de begane grond van onze winkel. Typische elementen van het platteland ziet u onder andere terug in onze houten meubels met een geleefde uitstraling. Wanneer u wat romantischer bent ingesteld, kunt u kiezen voor banken van zachte materialen en dikke kussens die zorgen voor een warm huiselijk gevoel.

Op onze website krijgt u alvast een voorproefje van onze collectie op het gebied van Landelijk wonen. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van eetkamerstoelen, banken, kasten, eettafels en meer. Onze gehele collectie, kunt u bezichtigen bij ons in de showroom.