Modern wonen


Modern wonen, wonen in betaalbaar design

Uw interieur mag gezien worden. U houdt van strakke meubels en aparte vormgeving. De accessoires in uw interieur zijn zorgvuldig uitgezocht op vorm, formaat en kleur en de woorden hoogglans, diverse houtsoorten, beton en RVS komen bij u op wanneer u aan een nieuwe inrichting zit te denken.
Een modern interieur, dat is waar u naar op zoek bent. Als uw smaak qua interieur modern is, bent u bij Woonrijk Langedijk aan het goede adres. Wij begrijpen wat u verstaat onder een modern interieur en houden rekening met al uw woonwensen op het gebied van modern wonen.

Vaak denkt men dat moderne meubels door hun design in een hoge prijsklasse vallen, maar niets is minder waar! Wij hebben voor een betaalbare prijs een moderne collectie van hoge kwaliteit samen weten te stellen. Op de afdeling Modern wonen op de 1e verdieping vindt u een zeer breed aanbod van banken, fauteuils, stoelen, tafels en meer. Onze collectie moderne relaxfauteuils ziet er niet alleen modern uit, maar zit ook heerlijk. Ook kunt u bij ons prachtige wandkasten op maat laten maken!

Naast onze prachtige huiscollectie vindt u bij ons onder andere de gerenommeerde merken Brinkmann, Interstar, Karat, KluskensStresslessTouché en Venier. Op onze website treft u slechts een klein aanbod aan van wat wij te bieden hebben.
We zien u daarom graag terug bij ons in de winkel. Want onze uitgebreide collectie maakt modern wonen nog leuker!