Relaxfauteuils


Bij Woonrijk kunt u ook terecht voor een goede relaxfauteuil. Ons aanbod is uitgebreid en divers. Voor elke woonstijl hebben wij een passende relaxfauteuil.

Stressless


Dat relaxfauteuils niet alleen passen binnen een klassiek interieur, laat Stressless zien met de collectie moderne relaxfauteuils. De moderne relaxfauteuils van Stressless zijn verkrijgbaar in vele maten, uitvoeringen en kleuren zodat uw moderne interieur één geheel vormt. Kenmerkend van de Stressless relaxfauteuil is de unieke constructie van de voet zodat u 360° in de rondte kunt draaien. Daarnaast hebben de Stressless fauteuils een uniek glijsysteem dat op iedere beweging reageert. U kunt zich nu nóg beter ontspannen omdat de fauteuil zich soepeler en sneller aan uw bewegingen aanpast.

De Toekomst   
De relaxfauteuils van de Toekomst hebben door de leren bekleding een mooi karakter en een rijk uiterlijk. De kwaliteiten van de fauteuils zijn afgestemd op eenvoudig gebruik gedurende een lange tijd. Door de vele mogelijkheden voor persoonlijke instellingen en aanpassingen kunt u zelf het ultieme zitcomfort creëren. Zo kunt u bij veel modellen de zithoogte aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur en kiezen voor een elektrisch sta-op systeem. De relaxfauteuils van de Toekomst passen perfect in een modern interieur.

Himolla
Bij de relaxfauteuils van Himolla draait het om comfort op maat. Al uw comfort wensen kunnen door Himolla vervuld worden. U kunt kiezen uit veel verschillende modellen voorzien van de nieuwste technologieën die volledig aan uw wensen aangepast kunnen worden. Wat dacht u van verwarming van de zitting en rugleuning, of een ontspannende massagefunctie? De fauteuils van Himolla zijn ook uitgevoerd met een opstahulp, waardoor u zonder inspanning op kunt opstaan. De Himolla relaxfauteuil is dé  fauteuil voor u als u houdt van een klassiek interieur!

IN-House collectie relaxfauteuils
Naast de hier bovengenoemde bekende merken hebben wij ook een prachtige IN-House collectie relaxfauteuils. Bij ons staan goede kwaliteit, ultiem zitcomfort en een goede prijs hoog in het vaandel. Wij stellen dat ultiem zitcomfort niet duur hoeft te zijn en hebben daarom een betaalbare collectie relaxfauteuils voor u samengesteld. U kunt kiezen uit diverse modellen in verschillende kleuren en uitvoeringen, zoals relaxfauteuils met handmatige bediening of relaxfauteuils met elektrische bediening.  

Bij Woonrijk begrijpen we dat u een relaxfauteuil vóór de aankoop uitgebreid wilt testen. Speciaal voor u hebben we daarom op de eerste verdieping een afdeling ingericht met relaxfauteuils die u in alle rust kunt uitproberen. Toe aan wat ontspanning? Breng een bezoek aan Woonrijk Langedijk!