DroomDomein


Dromen komen uit na een bezoek aan onze slaapkamerafdeling DroomDomein!

Een goede nachtrust begint met een goed matras. Tijdens uw slaap komen uw lichaam en geest tot rust en een slecht matras kan als een nachtmerrie deze rust verstoren. Bij Woonrijk begrijpen we dat een goed matras bijdraagt aan een goede start van de dag. Wij vinden het daarom belangrijk dat u bij uw zoektocht naar een geschikt matras de mogelijkheid krijgt om het matras in de winkel uit te proberen.

Op de 1e verdieping van onze winkel vindt u onze speciale slaapkamerafdeling: DroomDomein.

Hier kunt u onder meer de matrassen en slaapsystemen van Auping, MLine, Droomdomein en Norma uitproberen en advies krijgen over de voorwaarden waaraan een goed matras dient te voldoen.

Bij Woonrijk zijn we van mening dat een slaapkamer niet alleen gebruikt hoeft te worden om te slapen. Wij beschouwen uw slaapkamer als een relaxruimte. Een ruimte waar u naast slapen ook op een andere manier kunt bijkomen van de dag! U vindt op onze slaapkamerafdeling dan ook een uitgebreid assortiment slaapkamermeubels die uw slaapkamer omtoveren tot een ruimte die gezien mag worden. Onze kasten zijn mooi en functioneel. En onze boxsprings en ledikanten zijn om van te dromen! Om uw slaapkamer helemaal in stijl af te maken vindt u op deze afdeling tevens comfortabele kussens, luxe dekbedden van wol of dons en prachtig beddengoed.