Bezorgen en afhalen


Wanneer uw meubel klaarstaat nemen wij contact met u op. U kunt uw meubelen dan ophalen bij ons magazijn. Als service voor onze klanten bieden wij u gratis de mogelijkheid om de Woonrijk aanhangwagen hiervoor te gebruiken. Het is raadzaam deze van te voren te reserveren.

Ons magazijn is geopend op maandag t/m vrijdag van 13:00-17:00 voor het afhalen van uw meubel, ze zijn dan ook telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 0226-335064

Bent u zelf niet in de mogelijkheid om uw meubels op te halen? Maak dan gebruik van onze transportservice!

Bij de transportservice nemen wij contact met u op wanneer uw meubels klaarstaan voor verzending. Samen met u wordt een tijd afgesproken voor bezorging. Als onze medewerkers op het bezorgadres zijn aangekomen gaan zij zorgvuldig te werk, zij plaatsen de meubels op de door u aangegeven plaats.

Wilt u meer weten over onze bezorgservice? Download hier onze bezorgflyer.

Mobiel pinnen

Onze bezorgdienst heeft een mobiele pinautomaat ter beschikking, zodat u geen contant geld in huis hoeft te halen. En dat is wel zo veilig en gemakkelijk! De mobiele pinautomaat is geschikt voor reguliere Nederlandse en buitenlandse pinpassen, maar niet voor creditcards. Uw pinlimiet is standaard 2500 euro. Als er een groter bedrag moet worden gepind, kunt u de bank vragen om uw pinlimiet eenmalig te verhogen.