Interieuradvies

INTERIEURADVIES

Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van uw nieuwe interieur? Geen probleem! Onze deskundige stylisten helpen u graag met het maken van een plan voor de indeling, meubels, inrichting, styling en verlichting. Aan de hand van uw woonwensen krijgt u een advies op maat en brengen onze stylisten uw nieuwe interieur tot leven in een interieurontwerp.

Advies in de winkel

U kunt voor een adviesafspraak naar onze winkel komen. Hier kunt u telefonisch een afspraak voor maken via 0226 33 50 50 of gewoon online. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen vragen we u een plattegrond van uw woning mee te nemen, wat foto’s en een moodboard. Het moodboard kunt u eventueel van tevoren maken tijdens een van onze kleur- en interieurstyling workshops. Voor data en aanmelden, klik hier.

Advies aan huis

Wilt u liever advies aan huis? Ook dat is mogelijk! Een van onze stylisten komt tijdens deze afspraak bij u thuis lang om uw woonwensen door te nemen. Samen komen jullie uiteindelijk tot een persoonlijk interieurplan, waar u meteen mee aan de slag kunt. Een afspraak aan huis kunt u telefonisch aanvragen, of via onderstaand contactformulier.

Naam:*
E-mail:*
Telefoon:
Uw bericht:*
Vul hier de karakters in die je ziet

* Verplichte velden