Interieuradvies

Adviesgesprek aanvragen

Vraag een adviesgesprek aan naar jouw voorkeur met één van onze woonadviseurs in de winkel, bij u thuis of digitaal met een (video) bel-afspraak.. Na het invullen van het formulier, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak te bevestigen en door te spreken hoe het precies werkt!

Hoe wilt u advies ontvangen?

In onze winkel bent u elke dag welkom voor gratis interieuradvies, maar het kan nóg makkelijker: bij u thuis of via (video)bellen gewoon vanuit uw huis. Zo kunt u uw vragen stellen over al onze meubelen, over het inrichten van uw kamer en hoe u uw perfecte bank kunt samenstellen.

En het mooiste; het is helemaal gratis. Het handige van (video)bellen is natuurlijk dat u de woonadviseur gelijk een indruk kunt geven van uw woning. Uiteraard kunt u ook een VIP-afspraak maken in onze winkel. Maak dus snel een afspraak voor een gratis advies!

VIP afspraak in de winkel

U kunt voor een adviesafspraak naar onze winkel komen. Hier kunt u telefonisch een afspraak voor maken via 0226 33 50 50 of via onderstaand contactformulier. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen vragen we u een plattegrond van uw woning mee te nemen, wat foto’s en een moodboard. Het moodboard kunt u eventueel van tevoren maken tijdens een van onze kleur- en interieurstyling workshops.

Privé advies aan huis

Wilt u liever advies aan huis? Ook dat is mogelijk! Een van onze stylisten komt tijdens deze afspraak bij u thuis lang om uw woonwensen door te nemen. Samen komen jullie uiteindelijk tot een persoonlijk interieurplan, waar u meteen mee aan de slag kunt. Een afspraak aan huis kunt u telefonisch aanvragen, of via onderstaand contactformulier.

Telefonisch advies

Wij bellen u op het afgesproken tijdstip en nemen alle wensen met u door waarna wij een advies voor u opstellen.

Advies via videobellen

Op het tijdstip van de afspraak nemen wij via Whatsapp (videobellen) contact op met uw mobiele telefoonnummer. Wij kunnen na inventarisatie van uw wensen direct laten zien wat we in de winkel hebben staan. U kunt uw feedback direct geven en tegelijkertijd laten zien hoe uw huidige woonsituatie er uit ziet. Zo kunnen we snel komen tot een gericht advies.