Gepost op

Maak je huis winterklaar!

De dagen worden korter en we gaan weer steeds meer binnen leven. Goede reden om je huis winterklaar te maken. Graag geven wij hier wat bruikbare tips voor.

Warme kleuren en natuurlijke materialen

Op dit moment zie je veel aardkleuren in de modetrend in combinatie met robuuste houten meubelen die meteen gezelligheid uitstralen. Voor de herfst kun je dan ook mooi beginnen met zwaardere textielen, middelmatig donkere kleuren en iets somberdere texturen. Aardkleuren passen dan ook het best bij dit seizoen, en kunnen je helpen twee heel verschillende klimaten te overbruggen. Door natuurlijke materialen te gebruiken, zoals leer en hout, creëer je veel rust en warmte in huis. Wie wil dat nu niet tijdens deze koude maanden?

Tafel Arton 200×100 vanaf €859,-

Eetstoel Bati vanaf €249,-

Karpetten doen wonderen!

De aardkleuren doen het ook in een karpet goed, door bijvoorbeeld een wollen vloerkleed in deze tinten toe te voegen aan het interieur creëer je direct een huiselijke sfeer en het is tevens behaaglijk aan de voeten 😉

Karpet Necia vanaf €619,-

Karpet Casarano vanaf €619,-
Hoekbank Friso in Rib zoals getoond €1199,-

Sfeervolle verlichting in huis!

Tot slot kan ook de keuze van sfeervolle verlichting k een hoop gezelligheid bieden nu we weer binnen gaan leven. Momenteel hebben industriële lampen de overhand wat niet iedereen direct aanspreek maar met een mooie vintage lamp erin kan het een heel gezellige uitstraling geven.

Geef een reactie