Geplaatst op

Auping Essential actie

Dromen komen uit

Jouw Essential bed is nu echt dichtbij.
Nu van € 2.895,- voor € 2.495,-* *180x 200, inclusief houten hoofdbord, 2 vlakke spiraalbodems en 2 Inizio matrassen.

Onze Essential is het eerste volledig recyclebare bed ter wereld. Maar dat is niet het enige rustgevende aan dit bed. Door de verfijnde en minimalistische vormen past dit bed namelijk subtiel in elke kamer. Het moderne Scandinavische design is overal doorgevoerd. Tot in de taps toelopende poten. Eigenlijk rust je al uit als je ernaar kijkt.

Het duurzame design van de Essential

Het moderne design van de Essential geeft rust in elke slaapkamer. Met als basis het stevige, maar subtiele aluminium frame. De zachte ronde vorm van het hoofdbord geeft je een veilig en beschut gevoel. Lekker om tegenaan te kruipen. De ronding komt ook terug in de bijpassende zijtafeltjes en de taps toelopende poten onder het bed.

Het bed is ontworpen door het Berlijnse Designers Duo Kohler & Wilms en is bedoeld voor de jonge dromer die zichzelf nog niet in de andere Auping designs zag liggen. De verfijnd vormgegeven Essential laat een moderne vorm van minimalisme zien.

De Essential won de Red Dot Design Award (2012), de IF Product Design Award voor haar innovatieve productdesign (2013) en kreeg de onderscheiding ‘Goed Industrieel Ontwerp’, Nederlands belangrijkste erkenning voor industrieel ontworpen producten.

Kleuren voor het Essential frame

Het solide aluminium frame van de Essential geeft met haar strakke, minimalistische vormen rust in elke kamer. Het frame is heel duurzaam want het is volledig demontabel, herbruikbaar en gemaakt van 40% gerecycled aluminium. We poedercoaten het frame in jouw lievelingskleur. Of in die van je partner. Dankzij het poedercoaten is de verf kleurrijk en slijtvast. Poedercoaten doen we in onze eigen fabriek in Deventer.


Je kunt kiezen uit de kleuren: Deep black, Pure white, Cool grey, Warm grey, Clay, Forest green, Blush, Night blue, Rusty red, Coral red.
De drie meest gekozen kleuren voor het Essential frame zijn: Night blue, Warm grey en Pure white.

Dankzij de keuze in verschillende kleuren maak je jouw Essential helemaal jouw droombed.

Actievoorwaarden

De essential promotie:

  • loopt van 03-05-2019 t/m 10-06-2019.
  • geeft € 400,- voordeel op een Essential bed vanaf 160cm inclusief hoofdbord en matrassen.
  • is van toepassing in Nederland.
  • is niet geldig in combinatie met andere lopende Auping acties.
  • geldt niet voor showroommodellen en het outlet aanbod.
  • is een samenwerking tussen Auping en de Auping Plaza’s en Auping dealers.
  • is onder voorbehoud van wijzigingen.