Winterfair Langedijk 2018

Algemene informatie

Wat kunt u verwachten?

Op deze avond zorgen de vele ondernemers i.c.m. de studenten van het Horizon College voor een topavond! U vindt tientallen kramen met leuke producten, acties en diensten. Zo kunt u onder andere gerechtjes proeven, een mooie outfit scoren, prijzen winnen, genieten van onze modeshows.

Bent u benieuwd hoe een luxe douchetoilet werkt en voelt? U kunt het ervaren in de presentatiewagen van Geberit op ons terrein.

Aanvang Event

Vanaf 18:30 start het event en bent u van harte welkom! (uiteraard is de winkel de gehele dag geopend om rustig rond te kijken).

Workshops

Op de avond zelf kunt u zich inschrijven voor een gratis kleur- en interieur workshop, vol is vol maar weest gerust, mocht u de workshop op de avond zelf niet kunnen volgen, laat u gegevens achter en we maken een afspraak met u voor een later tijdstip.

Parkeren

Wij verzoeken u uw auto op het parkeerterrein voor de Karwei Bouwmarkt en Profijt Meubel Broek op Langedijk te parkeren. Er zijn enkele invalideparkeerplaatsen bij de entree van Woonrijk. Houdt u deze s.v.p. vrij. Fietsen kunnen gestald worden voor de grote magazijndeuren bij het pand van Woonrijk. De studenten van het Horizon college zullen u wijzen waar u kunt parkeren. Houdt rekening met elkaar en elkaars veiligheid, er is voldoende parkeerruimte.

Winterfair Langedijk 2018

9 november is het zover, de Winterfair Langedijk!

De dagen worden weer korter, we gaan weer naar binnen toe. Dit is de tijd om uw interieur onder handen te nemen. Dit vieren we middels de Winterfair Langedijk.

Bezoek de vele kramen, doe ideeën op voor uw intereur, laat u inspireren, kijk en geniet!
Winterfair Langedijk is het event waarbij u kunt genieten van een hapje, een drankje, muziek, entertainment, lekker kunt shoppen en mooie prijzen kunt winnen!

Met behulp van de leerlingen van het Horizon college en vele ondernemers maken we er dit jaar weer een groot feest van. Kom binnen over de rode loper en waan u een echte ster!

Winterfair Langedijk, u bent er toch ook bij!?

Deelnemers

AVG

In verband met de nieuwe wet op bescherming van de privacy willen we u informeren dat er foto’s en filmbeelden gemaakt kunnen worden. Woonrijk Langedijk zal deze beelden niet gebruiken in combinatie met andere persoonsgegevens. Indien u niet op de foto wenst te komen, verzoeken wij u vriendelijk dit te melden bij binnenkomst.