Woonrijk Langedijk 20 jaar op de Woonboulevard

Woonrijk Langedijk viert feest!

Woonrijk bestaat alweer 20 jaar op de Woonboulevard Langedijk aan de middelmoot. Dat is reden voor een feest. Althans, op gepaste wijze. We delen cadeaus uit. Je mag in de jubileumperiode van 20 dagen bij een aankoop vanaf € 500,- een cadeau uitzoeken. De actieperiode loopt van maandag 19 oktober t/m zaterdag 7 november 2020. Des te hoger je aankoopbedrag, des te groter het aantal cadeaus waaruit je kunt kiezen.

Kijk ook hieronder even naar alle voorwaarden.

Tredes

We hebben de cadeaus in 4 tredes en een supertrede ingedeeld. Hoe hoger uw aankoopbedrag, hoe groter het aantal cadeaus waaruit u kunt kiezen.

Bij besteding van 5500,- en meer kun je kiezen uit de cadeaus uit trede 1 t/m 4 of een van onderstaande cadeaus.

Bij besteding van 4000,- tot 5500,- kun je kiezen uit de cadeaus uit trede 1 t/m 3 of een van onderstaande cadeaus.

Bij besteding van 2500,- tot 4000,- kun je kiezen uit de cadeaus uit trede 1 t/m 2 of een van onderstaande cadeaus.

Bij besteding van 1500,- tot 2500,- kun je kiezen uit de cadeaus uit trede 1 of een van onderstaande cadeaus.

Bij besteding van 500,- tot 1500,- kun je kiezen uit een van onderstaande cadeaus.

Actievoorwaarden

  • Per klant en per aankoop vanaf € 500,- mag u maximaal 1 cadeau uitzoeken. Aankopen bij Noord-West Interieurs zijn uitgesloten van deelname. Hoe groter het bedrag van uw aankoop, hoe meer keuze u heeft. Voor de verschillende tredes en prijzen zie hierboven.
  • Deze actie geldt ook i.c.m. aanbiedingen, het totaalbedrag van uw order bepaalt de trede waaruit u kunt kiezen. Let op: een kortingsbedrag op de verkooporder sluit deelname voor een cadeau uit.
  • Voor alle cadeaus geldt: op=op.
  • U ontvangt een voucher voor het ophalen van het product bij de betreffende leverancier. Dit kan uiterlijk 30 november 2020. De garantievoorwaarden van de leverancier zijn van toepassing.
  • Alleen geldig bij aankopen in Woonrijk in de actieperiode van maandag 19 oktober t/m zaterdag 7 november 2020.
  • Woonrijk en haar prijzenpartners  behouden zich het recht voor deze voorwaarden of de cadeaus en ‘tredes’ aan te passen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
  • Bij annuleren van de order wordt de aanbetaling (minimaal 20% van de aankoopwaarde) verrekend met advies verkoopprijs van het uitgezochte cadeau.